Бартолинит мазь

 

Бартолініт мазь

Бартолініт - інфекційне захворювання, при якому відбувається запалення і блокування великої залози передодня піхви у жінок. Збудниками є інфекційні бактерії - стафілококи, гонококи і т.д. Збудники - тобто інфекційні бактерії можуть потрапити через кров. При цьому захворюванні утворюється кіста, або по-іншому її називають «помилковим абсцесом». Для лікування такого захворювання як бартолініт мазь як правило використовується іхтіловая.
При бартолініт, інфекційні бактерії потрапляють у вивідні відтоки, і закупорюють їх, і саме через закупорку цих залоз, утворюється кіста - помилковий абсцес.
Причини виникнення бартолинита у жінок - це погана особиста гігієна, часта зміна статевих партнерів (безладні і скороминущі зв'язки).

Лікування бартолинита:


В основному, це захворювання лікують хірургічним методом, але є і деякі антибіотики / суміші та мазі, які сприятливо впливають на розвиток хвороби.
Захворювання бартолініт мазь для його лікування:
У даній статті ми розглянемо вид лікування бартолинита за допомогою мазей: Для лікування захворювання, найбільш підходящими є 3 мазі - це Мазь Вишневського і мазь Іхтіол, а також фонофорез з маззю гідрокортизону.
Щоб вилікувати бартолініт, потрібно робити примочки з маззю, краще чергувати всі три мазі черзі. На марлю нанести мазь, прикласти до абсцесу і зафіксувати. Найкраще буде, якщо ви будете дотримуватися постільного режиму, щоб менше турбувати кісту, і щоб марлевий компрес не сповзав. Робити такі «компреси» коштує 2 рази на день, вранці-потім міняєте на свіжий і до ранку, робіть їх, поки кіста не розсмокчеться.
Постарайтеся відмовитися від статевих актів, від активної діяльності, правильно харчуйтеся під час хвороби, носіть білизну з натуральних тканин, ніякої синтетики!
Так само існує і інші способи лікування цієї недуги, про них ви можете дізнатися в інших статтях. На поширені питання: «А воно само пройде?», «Це дуже складна хвороба?», «Боляче чи при хірургічному втручанні?», «Покладуть чи в лікарню?». Відповідаю: 1) Само - не пройде, робіть примочки - компреси з маззю!, 2) Хвороба може дати ускладнення, якщо його запустити. Лікуєте вчасно! 3) Хірургічне втручання - може бути болючим, але я думаю варто потерпіти. 4) покласти в лікарню можуть, дивлячись яка стадія розвитку хвороби.

Комментариев нет: